O nama

awsome image
awsome image
awsome image

O nama

Naša misija je izrada visoko tehnoloških rešenja u oblasti industrijskog hlađenja i rashladne tehnike. Naš fokus se bazira na nalaženju rešenja koja su prilagođena svakom zasebnom korisniku. Pristup izradi rešenja baziran je na visokoj energetskoj efikasnosti i automatizaciji, uz veliku pažnju posvećenu zaštiti životne sredine.

Počeli smo sa radom 2009. godine. Do sada smo stekli veliko iskustvo u projektovanju i izradi kako novih sistema, tako i rekonstrukciji i nadogradnji postojećih rashladnih postrojenja.  Stalno usavršavanje kadrova nam pruža mogućnost inovacija standardnih tehničkih rešenja primenjenih u oblasti  industrijskog hlađenja.

Bavimo se izradom sistema za hlađenje skladišta, prehrambenih proizvoda, procesnih fluida i rekuperacijom otpadne energije. Realizacija projekata obuhvata kompletnu tehničku razradu, delimičnu ili potpunu izradu u radioničkim uslovima i integraciju na objektu korisnika. Za naše sisteme koristimo samo proverene komponente najvišeg kvaliteta koje u kombinaciji sa stručnošću našeg tima garantuju visoku pouzdanost finalnog proizvoda. Pored izrade sistema bavimo se i prodajom komponenata za koje pružamo punu tehničku podršku, servis i  pomoć u odabiru istih.


Naše usluge

Tražite rešenje i ponudu za vaš novi projekat